Selecteer een pagina

ONLINE yoga@home

 

Yoga vanuit je eigen huis en op iedere plek waar jij maar wilt!

Online Kundalini Yoga Lessen

Online Kundalini Yoga bevat nu al meer dan 60 thema video’s. In de lessen over de chakra’s, prana en elementen vind je ook achtergrond informatie om je yogapractice te verdiepen. Je kunt de lessen thuis doen op iedere plek waar jij maar wilt. In een veilige besloten online omgeving kun je de filmpjes bekijken zo vaak en wanneer jij dat maar wilt. Je kunt maandelijks opzeggen.

Aletta van Oostveen

Zonder yoga@home zou ik nooit kundalini yoga hebben gedaan omdat het een beetje ver van mijn bed show was..maar nu is het dichtbij mijn bed. De verbinding vind ik heel mooi,  je doet het samen met anderen waardoor je mee gaat in de flow. 

Sanne Kievits

Ik was nooit een ochtendmens, never nooit maar ik vind het zo lekker! Het levert me zoveel op. Zo ongelooflijk heerlijk start ik mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hele dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder. 

Willemijn Welten

Ik ben ontzettend dankbaar voor de Kundalini Sisters! Yoga@home geeft me zo’n goed begin van de dag, liefde en contact met mijn lijf. Ik raad dit echt iedereen aan.

Rolf Heinst

Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stilte, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! Ik ben geen ochtendmens maar de yogapractice wakkert mijn vuurtje aan waardoor ik de dag vol overgave en energie in ga.