Selecteer een pagina

LIVE ONLINE yoga@home

 

Een UNIEK body & mind concept van de  die je gemakkelijk vanuit je eigen huis en op iedere plek kunt doen.

LIVE ONLINE yoga@home

Een UNIEK body & mind concept van de Kundalini Sisters die je gemakkelijk vanuit je eigen huis en op iedere plek kunt doen.

Wat is yoga@home?

yoga@home is een dagelijkse LIVE ONLINE yoga practice die je op iedere plek in je eigen huis kunt volgen via je telefoon of computer. Onze lessen zijn uplifting in de ochtend en cooling down in de avond. Yang en Yin. Voor iedereen.

Kun je niet live online meedoen? Niet getreurd…in de besloten facebookgroep kun je de les terugkijken wanneer jij wilt.

Rooster

N

Ma t/m vrij 6.00-7.00 uur SUNyoga

N

Ma t/m vrij 8.00-8.30 uur ACTIVEyoga

N

Ma t/m vrij 19.00-20.00 uur MOONyoga

Yoga@home

N

Prijs: € 33 per maand

N

Terugkijken via Facebook

N

Maandelijks opzegbaar

N

Deelname online community

Aletta van Oostveen

Zonder yoga@home zou ik nooit kundalini yoga hebben gedaan omdat het een beetje ver van mijn bed show was..maar nu is het dichtbij mijn bed. De verbinding vind ik heel mooi,  je doet het samen met anderen waardoor je mee gaat in de flow. 

Sanne Kievits

Ik was nooit een ochtendmens, never nooit maar ik vind het zo lekker! Het levert me zoveel op. Zo ongelooflijk heerlijk start ik mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hele dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder. 

Willemijn Welten

Ik ben ontzettend dankbaar voor de Kundalini Sisters! Yoga@home geeft me zo’n goed begin van de dag, liefde en contact met mijn lijf. Ik raad dit echt iedereen aan.

Rolf Heinst

Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stilte, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! Ik ben geen ochtendmens maar de yogapractice wakkert mijn vuurtje aan waardoor ik de dag vol overgave en energie in ga.