Selecteer een pagina

  

                                                     Teachers

Mira Maas is Kundalini Yoga leraar en mantra-artiest. Ze deelt en begeleidt veelal intuïtief, met muziek en dans. Ze heeft altijd al een passie gehad voor het lichaam en alles wat je kunt ervaren. De teachings van Mira zijn gevoelful, menselijk en met humor. Ervaring in kundalini, tantra, movementation en muziek zijn de wortels van haar teachings. Diepgang staat bij haar hoog in het vaandel waardoor je steeds makkelijker verbindingen maakt. Jij als geheel. Gevoelful en Mindful. 

 

Mira

Helen Purperhart is graag op een vernieuwende manier bezig met yoga.  In haar lessen gaat het vooral om het plezier en het ervaren van yoga op een speelse manier en niet om de techniek en vaste regels. Vanuit de ervaringen die zij heeft opgedaan in yogaland, stimuleert ze mensen om het kind in zichzelf te (her)ontdekken en meer ruimte te geven.  Helen vindt het leuk om grote en kleine mensen te inspireren om hun eigen wijze weg te bewandelen om een gelukkig mens te worden.

Helen

Beata Wiggen is een fervente „verzamelaar“ van yoga opleidingen (hatha, yin, stoel, mindfulness, personal training). Sinds ze de laatste twee jaar eindelijk haar yogisch thuis in Kundalini gevonden heeft, is ze na al die jaren bereid om haar enthousiasme, levenslust en vreugde – maar ook rust – als docente te delen.

Beata

Cathy van Nes is een bezige bij en altijd blij als ze iets kan leren om zo haar mogelijkheden te vergroten. Ze is creatief coach, geeft workshops Zentangle tekenen en mandala tekenen.  Ze gaat graag met je op pad om op het strand een labyrint voor je te maken wat jij kunt lopen. Ze geeft met veel plezier yoga aan de kinderen op Terschelling. Sinds kort is daar het live online kidsyoga geven bijgekomen.

Cathy