Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

 

Lidmaatschap

Bij inschrijving sluit je een lidmaatschap af die maandelijks automatisch wordt verlengd. De eerste keer betaal je met betaallink via ideal of bancontact. Dit is direct de goedkeuring voor toekomstige automatische incasso van € 33 om te kunnen blijven genieten van yoga@home.

 

Opzeggen lidmaatschap

Een lidmaatschap op yoga@home is doorlopend. 1 week voor de volgende factuurtermijn ontvang je herinneringsmail om je lidmaatschap op tijd op te zeggen per mail. Doe je dit niet dan loopt je lidmaatschap door en kun je blijven genieten van de yoga@home lessen.

 

Verantwoordelijkheid
De Kundalini sisters zijn niet aansprakelijk voor lichamelijk en geestelijk letsel na het doen van Kundalini yoga. Bij lichamelijke klachten is het raadzaam eerst met de huisarts te overleggen of beoefening van kundalini yoga tot de mogelijkheden behoort.

 

Beeldopname
De video’s die gepost worden zijn eigendom van de Kundalini Sisters en mogen niet worden verspreid zonder toestemming. Het maken van beeld- en/of geluidopnamen door deelnemers tijdens een de yoga@home is niet toegestaan.

 

Persoonsgegevens
Bij inschrijving voor de yoga@home worden je persoonsgegevens gebruikt om te communiceren over de lessen en je op de hoogte te stellen omtrent toekomstige activiteiten van de Kundalini Sisters.

 

Leeromgeving

De SUNyoga van 6 tot 7 uur bieden we aan met verschillende teachers en teachers in spe. Sommige hebben al jarenlang ervaring en andere beginnen net. Enthousiaste mensen die we graag een podium geven binnen de Kundalini Sisters zodat we kunnen groeien. De Kundalini Sisters begeleiden en coachen bij dit proces.